Burcumun Kınası

Merhaba :)

Bu sene bizim ailenin düğün senesi. Kuzenimle birer ay arayla dünya evine giriyoruz. 04.04.2015 Cumartesi günü canımın içi kuzenim Burcu'nun kınasını yaptık. Önce detayları anlatacağım daha sonra sizleri fotoğraflarla başbaşa bırakacağım :))

Kınaya teyzem yaklaşık 2 ay önce hazırlanmaya başladı. Gelenlere bol bol hediye vermek, bu özel gün için bir sürü hatıra bırakmak için çabaladı. Ne de olsa evin tek kızı Burcu :)

Öncelikle kına yerini bulmak için internette araştırmalara başladı. En sonunda kafasındaki yeri buldu ve hemen görüşmeleri yapıp rezervasyonu tamamladı. Kına Ankara'da Golden Butique Hotel'de oldu. Saray gibi bir salonu var ve görüntüsü muhteşem bir hotel bence. Tunalı'da Sheraton'a çok yakın sevimli bir hotel. Kınaya bayanlardan oluşan 40 kişi davet edildi. Yemekli güzel bir organizasyon ayarlandı. 4 tane kınacı kız yardımcı olması için bizlerleydi.

Burcu için misafirleri karşılarken giyeceği güzel kırmızı bir tuvalet almıştık. Kaftanı ise Buse Terim'in giydiği kaftandı ( kendisi Buse Terim'in sıkı takipçisidir :))).
Biz çok eğlendik kınalarımızı yaktık bu haftasonu da gelin hamamımız var :)
Şimdi fotolarla başbaşa bırakıyorum sizleri :)




Damadımız :)

Hediyeler:

Misafirler için yelpaze

Lavanta Kesesi

Kına ojesi

Kına Çerezi

Kınalı Fes

Bunların yanında kına taçlarımız, el mumlarımız, el güllerimiz ve teflerimizde vardı. Birinci kınamızı atlattık sıra benimkinde :)) 

Şimdilik hoşçakalın ve takipte kalın :))



Yorumlar