Balayında Ne Yapsak Part 1 DUBAI

Merhaba sevgili blog takipçilerim ve aramıza yeni katılacak olan müdavimler :)) Herkese iyi haftalar diliyorum. İnşallah pazartesi sendromu yaşamıyorsunuzdur :) 
Ben bütün haftasonu balayı programı yapmak için kafa patlattım uykusuzum ve pazartesi sendromunun en şa şa lısını yaşıyorum :))
Şimdi gelelim konuya...

Mayısta düğünümüz olacak ve tabiki hemen balayına naş naş :)) E o tarihlerde de Türkiye'de en iyi ihtimal Antalya seçeneği var ama havaya yine de güven olmaz dedik. 
Düğün telaşından sonra şöyle malak gibi :)) güneşin altında yatıp, denize girip sakin bir balayı yaşayalım istedik. 

İlk alternatifimiz Dubai...





Dubai gerçekten zengin bir yer heryer gösterişli ve üstelik Dubai'ye gitmek Antalya'ya gitmekle aynı şey diyebilirim maddi açıdan. Palmiye şeklindeki ada olan Jumeriah Beach'teki oteller balayı için uygun. Deniz,kum,güneş ohh missss... 

Şöyle bir durum var ki Dubai'ye gidipte alışveriş yapmamak olmaz. Araştırmalarım sonucunda herşey Türkiye'nin yarı fiyatında nerdeyse ve alışveriş merkezleri genel olarak büyük. Bu nedenden dolayı 5 gün yapacağımız balayının büyük bir bölümünü alışverişte geçirecekmişim gibi bir his uyandı bende :)) 


Dubai'ye kadar gitmişiz çölde safari yapmadan, develere binmeden de olmaz dimi :)) 1 günümüz burda geçecek zaten çünkü 15:00 gibi otelden alıp akşam 22:00 civarlarında tekrar bırakıyorlarmış. 

Nişanlımla Dubai ile ilgili aklımıza tek takılan sorun alışveriş. Çünkü ikimizde alışveriş yapmaya bayılıyoruz. Bu yüzden Dubai'yi başka bir tatilde değerlendirebiliriz belki ama emin değiliz. 

Eğer balayını Dubai'de geçiren arkadaşlar varsa fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim. Yardıma ihtiyacım var :))

Diğer balayı alternatiflerimizi sırayla yazacağım takipte kalın hoşçakalın... :)) 



Yorumlar