Balayında Ne Yapsak Part 2 MALDİVLER

Merhabalaaaarrr :)
Nasılsınız bakalım? :)
Beni sorarsanız balayı kararsızlığı devam etmekte...
Bir önceki yazımda Dubai alternatifimizden bahsetmiştim.
İkinci alternatifimiz Maldivler. Biraz size bu cennetten bahsetmek istiyorum. Resmi adı Maldiv Cumhuriyeti olan ülke Hint Okyanusu'nda bulunuyor. Bu ülke sadece adalardan oluşuyor. Toplam 1200 ada var bunların 86 tanesi otel ada. Her ada bir otel ya da her otel bir ada :) Hatta havaalanı bile sadece bir ada düşünebiliyormusunuz :)
Eğer balayınız için sağlam bir bütçe ayırdıysanız (en az 10.000TL) burası tercih edilebilir. Adalara ya da otellere ulaşım havaalanının bulunduğu adaya uzaklığına göre değişiyor. Yakınsa sürat tekneleriyle, uzaksa deniz uçaklarıyla ulaşım sağlanıyor. Otellerde oda için birçok seçeneğiniz var ama balayı için tercih edilenler genelde water villa (su üstü villa) ya da beach villa (kumsal villa).

Biraz fotolara bakalım mı? Ben bakmaya doyamıyorum da... :)


Water villa

Beach Villa

Honeymoon Villa (Balayı Villası %100 gizlilik)

Daha çok foto paylaşmak isterdim ama şimdilik bu kadar yeter. :) Maldivlerde balayı fikri sadece kulağa değil tüm bünyeye hoş geliyor :) 

Burda aklımıza takılan şey ise o kadar para bayılcaz Türkiye dışına çıkacağız ama akşam hadi bi çıkalım etrafı gezelim diyebileceğimiz bir yer değil.
Tamam sabahtan akşama kadar istediğimiz şekil yani malak gibi yatıp güneşleneceğiz deniz,kum falan ama akşamları insan değişik yerler görmek ister. 5 gün boyunca hayat sadece adadan ibaret olacak. O yüzden Maldivleri de birazcık geri plana atma nedenimiz bu ama hala aklımızda :)

Sorarım a dostlar varmı Maldivlerde balayı yapanınız :) şu kıza bi akıl verin :)
Bir sonraki alternatifimizde görüşmek üzere... Takipte kalın hoşçakalın :)

Yorumlar

  1. Phuket :) balayı tercihlerinin arasına sokabiliceğin bir yer

    YanıtlaSil
  2. Phuketi düşünmüştüm ama sonra eledim siz gittiniz mi? Eğer gittiyseniz biraz bilgi verirmisiniz? :)

    YanıtlaSil
  3. Ben balayında maldivlerdeydim canım 2 yıl önce sakin bir balayı istiyorsan tercih edebilirsin bence. Akşamları otellerin etkinlikleri oluyor animasyonlar falan fena degil. Biz water villada kalmıştık çok beğenmiştik. Ama gerçekten seçim yapmak zor kolay gelsin tatlım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim deneyiminizi paylaştığınız için :) biz o kadar sakin bir balayı geçirmek istemiyoruz açıkçası. Yani yurt dışına çıkmışız e değişik yerler görelim dimi? Ama maldivlerde mutlaka görülmeli diye düşünüyorum sizin adınıza sevindim :)

      Sil

Yorum Gönder