NİŞANIM VE NİŞAN HAZIRLIKLARIM

Uzun bir aradan sonra herkese merhabalaaaaar :)

1 seneyi geçti sanırım yazmayalı hatta bu zaman zarfında ilişkimi yaşamak dışında hiçbirşey yapmadım desem yeridir.

Nişanlımla 11.12.13 'te Antalya'da bir eğitimde tanıştık ve sonunda birbirimiz için doğru insanlar olduğumuzu anladık ve işi resmiyete dökmek için kolları sıvadık :)

İlk adım ailelerle tanışma oldu. Ben nişanlımın ailesiyle 15.06.14'te tanıştım ve hemen kaynaştık. Sonra ramazandı bayramdı derken nişanlımı bizimkilerle ancak ağustosta tanıştırabildim :) 

İkinci adımımız isteme ve söz olacaktı. Bunun için kurban bayramının ertesini uygun bulduk ve 09.10.14 tarihinde bol tuzlu kahvemi içirerek mutluluğa bir adım daha attık :)

Ve geldik üçüncü adım NİŞAN :) nişan tarihimizi 22.11.14 olarak seçtik. Bizdeki adetlere göre nişanı kız tarafı yapar bazı yörelerde nişanıda erkek yapıyormuş. Başladık yer aramaya çünkü ben evde sade bir nişan istemiyordum. 50 kişilik bir nişan planladık ve buna uygun istediğim gibi bir mekan buldum: Şişli Öğretmenevi

Sonra başladım nişanlık aramaya... Salonda olacağı için biraz gösterişli birşeyler bakıyordum ve onu da nişantaşında Nurla diye bir mağazadan buldum :) aşağıda fotolardan göreceksiniz :)

En önemli işleri hallettikten sonra nişan hediyeliklerimi,tepsimi ve pankartlarımı sipariş ettim. Hepsini internetten buldum ve çok memnun kaldım. İsteyen olursa net sayfalarını veririm :) şimdi gelelim fotolaraaaaa :)




Yüzüklerimizi anneannem taktı tepsim aynalı ve yüzük yükselticiliydi...




İlk dansımız :) (Nilüfer-Ta uzak yollardan)




Hatıra çerçevemiz ve konuşma balonlarımız...



Darısı tüm isteyenlerin başına :) Allah hepinizin gönlüne göre versin... Bu mutluluğu tüm isteyenlerin yaşamasını isterim. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere...
Bu arada düğünümüz 24.05.15'te :)))
HOŞÇAKALIN...


Yorumlar

  1. Mutluluklar dılerım masAllah cok yakısmıssınız:)

    YanıtlaSil
  2. Allah tamıma erdirsin. Mutluluklar. Çok güzel telaşlar bunlar:)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) evet güzel telaşlar ama çok stresli oluyor :)

      Sil
  3. Mutluluklar dilerim. Şimdi ne hummalı hazırlıklar yapılıyordur :))
    Kolay gelsin...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder