CLINIQUE GÖZ ÇEVRESİ BAKIM KREMİ

Merhaba :)
Bir haftanın daha yavaş yavaş sonuna gelmekteyiz. Yaşasın haftasonu :))
Bugün, severek kullandığım ancak bu sabah itibariyle bitirip çöpe attığım bir ürünle karşınızdayım. Clinique Göz Çevresi Bakım Kremi  deneyimimi sizlerle paylaşacağım. Ben bu ürünü özellikle gidip almadım. Birçoğunuzun bildiği gibi Clinique özel günlerde indirimli setler hazırlamakta ve nerdeyse %50 indirimli olarak satışa sunmakta. Böyle bir setin içinde numune olarak bu göz kremi çıktı karşıma. Öncelikle ambalaja bakalım sonra devam edelim :)


Setten çıkan deneme boyuydu ve bu şekilde tüpte idi. Ancak orjinal hali cam kavanoz içinde.



Clinique ürünlerini her zaman severek kullanmışımdır ve güvendiğim etkili bir markadır. Bu göz kreminin yapısı krem- jel arası birşey. Minnacık nokta kadar alıp kullandığınızda sanki fındık kadar sürmüş gibi yoğun ve güzel dağılıyor. Südükten sonra kadifemsi bir his bırakıyor göz çevresinde ve nemlendirmesi mükemmel.


Nemlendirme konusunda bir problem yok ama etkinliği konusunda çok net bir yorum yapamam. Çünkü bu kategorideki ürünler oluşmuş olan kırışıklıklarımızı zaten düzeltemez, ancak yenilerin oluşmasını engelleyebilir. Bu konuda da nemlendirmesi iyi ve uzun süreli olduğu için yeni çizgilerimin oluşmadığını düşünüyorum. 

Orjinal hali ve detayli bilgi için kendi sitelerine buyrun

Sizler göz çevreniz için hangi ürünleri tercih ediyorsunuz? Eğer olumlu etkisini gördüğünüz bir ürün varsa paylaşırsanız sevinirim.
Şimdilik hoşçakalın ve takipte kalın :))


Yorumlar

  1. Göz kremi arayışındaydım teşekkürler paylaşım için sevgiler blogkizsalseyler ♥

    YanıtlaSil
  2. Bende göz çevresi için krem aldım bir iki kullanımdan sonra unutuyorum,kalıyor öyle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben gündüzleri makyajdan önce mutlaka kullanıyorum ama gece yatarken unutuyodum ya da üşeniyordum. Artik onu da aliskanlik haline getirdim. Bence kullanin devamli gozunuzun onundeolsun :)

      Sil
  3. Ben doğallıktan yanayım bırakın yavaş yavaş yaşlanayım ne dersiniz yılların hatırası olsun.Bu güzel tanıtımınız ve anlatımınız için teşekkürler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla ben direnebildiğim kadar yer çekimine ve yıllara karşı direnmeye çalışacağım :))

      Sil
  4. bende alıp alıp bir iki kulanmadan sonta unuturum kurur gider:) ama artık yaş itibari ile kullanamk şart almak lazım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yani bu ürünler ne kadar işe yarıyordur bilmiyorum ama k
      Yine de kullanmak lazım :))

      Sil
  5. Clinique'nin yeşil olan aynı boy göz kremini kullanmıştım. Setten çıkan sanırım 5 mllik ürün neredeyse 1 ay rahat yetmişti. Dediğiniz gibi iki gözüme sürdüğüm 1 bezelye tanesinin yarısından azdır ama verdiği nemlendirme hissi boca etmiş gibi.. Erken yaşlarda nemlendirici kullanmak çok önemli yoksa dediğiniz gibi varolan kırışıklara bir etkisi yok çünkü birden oluşmuyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O yeşili ben de kullanmıştım :)) göz çevresi için elime ne geçerse onu kullanıyorum özellikle seçtiğim bir ürün yok açıkçası :)

      Sil
  6. Goz cevesi cok onemli.. Ben bu urunu cok begenirim..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder