Schwarzkopf BC (Bonacure)

Yine soğuk bir kış gününden hepinize sıcacık bir merhabaaaaa :)

Bu yazımda 1 yılı aşkın bir süredir saçıma kullandığım Shwarzkopf ürününden bahsedeceğim. Ürünün tam ismi Shwarzkopf Bonacure Repair Rescue. 

Bu ürünü kuzenimin kuaförünün tavsiyesi üzerine kullanmaya başladım. Benim saçlarım aşırı işlem görmüş bir saç tipi... Ne ararsanız var saçımda :) Senelerce röfle yaptırdım, daha sonra ayda 1 renk değiştirmeler ve bunlar yetmiyormuş gibi 4 ayda bir brezilya fönü yaptırıyordum. E haliyle saç bildiğiniz misina gibi oldu, çok kurudu ve uçlar sürekli kırık. Son 3 senedir çok oynamadım saçımla, renk değişimi yok ama kesim yaptırmadığım için ancak toparlanıyor saç.

Neyse gelelim ürüne... Kuaför Bey saçımın o zavallı halini görünce hemen 2 ürün tavsiye etti. Diğerini başka bir yazımda anlatacağım.

Bu ürün Bonacure acil kurtarma serisinin durulanmayan kremi diyebilirim. Saçlarınızı yıkayıp havluyla nemini aldıktan sonra 1 üzüm tanesi kadar kremi avucunuza yayıp saçınızın uçlarına uyguluyorsunuz. Kırıkların onarılmasına yardımcı oluyor ve yeni kırıkların oluşmasını saçı nemlendirerek önlüyor. Ayrıca elektriklenme denen şeyden eser kalmıyor ki özellikle kış aylarında çok yaşadığım bir problemdi. Ürünün görseline bir göz atalım...






Ürün 75 ml'lik bir tüpte. Bu benim 3. tüpüm ve 1,5 yıla yakın oldu kullanmaya başlayalı yani bir tüp 6 ay gidiyor. Tabi bu saçınızı yıkama sıklığına göre değişir, ben 2 günde 1 yıkıyorum ve her yıkamadan sonra kullanıyorum. Saçlarımı kuruttuktan sonra şekil veriyorum. 

Bu ürünü kullanmaya başladiktan sonra saçlarım daha parlak oldu, yumuşacık oldu, daha kolay şekil almaya başladı ve o kadar föne rağmen kırılmalar azaldı. Kısacası bu ürün olmadan hiçbir yere gitmiyorum, bağımlısı oldum :)

Gelelim fiyatına ilk ürünü kuaförden almıştım ve yaklaşık 1,5 yıl önce 150 Tl vermiştim. Sonra internetten araştırdım ve çok güzel indirim yapan ve arada da indirim kuponları yollayan bir site buldum, diger ikisinide o siteden tanesi 100 Tl'ye aldım. Aldığım siteyi merak edenler için buyrunuz
Ürünün özellikleri için detaylı bilgi burada

Sonuç olarak çok severek kullandığım ve hayatımın bir parçası diyebilecegim bir ürün. Eğer sizinde saçlarınız çok işlem görmüş, kuru ve çabucak kırılmaya meyilliyse bu ürünü kullanmanızı tavsiye ederim.

Sizler saç kırılmasını en aza indirmek için neler kullanıyorsunuz? Etkili yöntemleriniz varsa ve benimle paylaşırsanız sevinirim.

Şimdilik hoşçakalın ve takipte kalın :))

Yorumlar

  1. Marka Schwarzkopf olunca hemen okumaya geldim tabi :)) ürünü anlattığın kadarı ile güzele benziyor ama pahalıymış çok büyükde değil 75 ml..
    İndrimli halide çok ucuz sayılmaz..Ama merakta ettim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba şu anda 110 Tl civarı sanırım fiyatı. Bana da pahalı gelmişti ilk aldığımda ama bana 6 ay gidiyor bu ürün yani ayda yaklaşık 20 Tl ediyor. Saç kremi kullanmanıza bile gerek kalmıyor sadece bu da yeter ama ben sac kremide kullanıyorum alışkanlık işte :) Ayda 20Tl neye vermiyorumki diye düşündüm ben. Ama ilk alırken o parayı vermek insanin zoruna gitmiyorda değil :)

      Sil
  2. Bir erkek olmama rağmen blogunu takip etmeye başladım. Bizzat sevgilim için kullanması gereken ürünler tavsiye edebileceğim. Beni sık sık göreceksin yorumlarda. Yazmaya devam et. Okunuyorsun. Ha arada beklerim çayımızı da içersin blogumda. Kolay gelsin, içerik üretmeye devam. :)

    YanıtlaSil
  3. Hoşgeldin :) gerçekten çok mutlu oldum yorumunu okuyunca çok teşekkür ederim. Yazdıklarım yarar sağlayabiliyorsa ne mutlu bana :) bu arada hemen ziyarete geliyorum bloguna :) tekrar teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  4. Benim saçlarım da çok yıprandı, boya, röfle vs. ile...tam da böyle bir tavsiyeye ihtiyacım vardı, pahalıymış ama epey gider sanırım yani belki birkaç ay...teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana 6 aya yakın gidiyor. Bezelye tanesinden biraz fazla tüm saça yetiyor. Saç uçlarına uygulayıp 10-15 dk beklettikten sonra süper oluyor. Ben bağımlısı oldum bu aralar siparis vericem yine :)

      Sil
  5. Ben de tavsiyeni düşünür oldum. Aslında saçlarıma yağ bakımı yapıyorum.. Troid hastalarının saç ve cilt kuruması maalesef önlenemiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence denemenizde fayda var pişman olmayacaksınız :)

      Sil
  6. Ürün sülfat paraben falan içeriyor mu?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder