TERLEMEK GÜZELDİR - NIVEA

Merhabalar :)
Başlığa bakıpta ne diyo bu ya terlemenin neresi güzel diyenler olmuştur eminim aranızda :) Evet terlemek görüntü ve koku açısından güzel birşey değil. Ama bunları önlemenin de çareleri var. 
İlk önce şöyle bir açıklama yaparak sizleri bilgilendirmek isterim. Terlemeyi önlemek bizim için çokta iyi birşey değil aslında. Çünkü biz vücudumuzdaki toksinlerin birçoğunu terleyerek atarız. E bunu önlersek vücudumuzun dengesini bozarız. Doktorlarda bu yönde uyarılar yapmaktadır. Ben de bu sağlık konularında (ben de bir sağlıkçı olarak) çok dikkatliyimdir. 
Bu konuda hepimizin yaşadığı sıkıntı özellikle koltukaltımızdaki terleme ve oluşturduğu hoş olmayan görüntü. Ben kendime çok güzel bir ürün buldum ve 6 senedir vazgeçmeden yaz-kış kullanıyorum.
Nivea anti-transpirant roll-on 






Fotoğraflar ışıktan dolayı pek güzel çıkmamış ama ürün belli oluyor :))
Evet 6 yıldır kendileriyle ayrılmadık. Ben stick tarzı ürünleri sevmiyorum. Hem kıyafetlerde kalıntı bırakıyorlar hem de o kremsi yapı beni rahatsız ediyor. Deodorant kullanmak ise hiç bana göre birşey değil. En son deodorant kullandığımda lisedeydim sanırım :))
Ben Nivea'nın özellikle bu pearl&beauty olanından alıyorum. Kokusu çok hafif ve hoş. 48 saat koruma sağladığı yazıyor ve bu kesinlikle doğru. Ben her duştan sonra mutlaka kullanıyorum. Kış aylarında 2 günde 1 duş alıyorum ve 2 gün boyunca koruma sağladığını test ettim onayladım :))  Bu ürün terlemeyi tamamen durdurmuyor ama sizi rezil edecek duruma da sokmuyor. Bu nedenle bu kategoride başka bir marka ve ürün kullanmıyorum, açıkçası denemedim de :) Çevremde birçok kişi sayemde bu ürünle tanıştılar ve onlarda severek kullanmaya devam ediyorlar. Son söz olarak lütfen terlemenizi tamamen engelleyecek bir ürün ya da uygulamada bulunmayın. Sağlık herşeyden önemlidir ancak çevrenize koku bakımından rahatsızlık vermemek için kendinize göre yöntemler bulun.
Siz hangi yöntemlerle bu ter olaylarına çözüm buluyorsunuz? Paylaşırsanız sevinirim.
Şimdilik hoşçakalın ve takipte kalın :))

Yorumlar

  1. Kokusunu çok seviyorum , nivea çok kaliteli. Test edip onaylamana sevindim :)

    YanıtlaSil
  2. Bende bu urunu cok seviyorum.. Bilgilendirici bu post icinde ayrica tesekkurler... sevgiler www.filizza.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim :) genelde severek kullanılan bir ürün... Görüşmek üzere

      Sil
  3. Nivea yılların markası.Severek kullandığım bir ürünü.Bilgilendiri yazınız için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  4. Ben de roll on kullanmayı seviyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Ben de senin gibi bu ürünü seviyorum. Bir de Fa hoşuma gidiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fa'yı denemedim ben senelerdir nivea kulanıyorum :)

      Sil

Yorum Gönder