Düğünümüz

Herkese Merhaba :)
Kına gecemizden sonra büyük gün gelip çatmıştı. 24.05.2015 bizim için önemli ve heyecanlı bir tarihti. Yine bu yazımda da fotoğrafları en sonda paylaşacağım.

Düğün yerimizi 6 ay önceden ayarlamıştık ve ancak istediğimiz tarihte yer bulabilmiştik. Aslında Cumartesi akşamı istiyorduk ama maalesef heryer doluydu ve düğünümüzü Pazar akşamı yapmak zorunda kaldık.

Düğün yerimiz Ankara'da Harikalar Diyarı'ndaydı. Akman Wedding'e ait Beyaz Salon o tarihte uygundu. Beyaz Salondan başka 3 salonları daha var. Akman Wedding gerçekten çok profesyonel bir organizasyon şirketi. Düğün akşamı tek bir aksaklıkla bile karşılaşmadık. Hem misafirlerimiz hem de biz çok memnun kaldık. Bütün organizasyonu dakika dakika planlamışlar ve kesinlikle gecikme,problem vs yaşanmadı.

Düğün akşamına gelene kadar neler yaptığımı hemen anlatacağım.

Nisan ayının başında gelinliğimi halletmek için düştüm yollara. Ben satın almak istemiyordum. Çünkü bir akşam giyecek daha sonra evde ücra bir köşede yıllarca kutusunda saklayacaktım. Ne gerek var... Tunalı Hilmi'de moda evlerini gezmeye başladım. Girdiğim 3. mağazadan gelinliği hallettim çıktım. Best Bride hayallerimdeki gelinliği bana sunmuştu. Üstelik kiralama bedeli gelinliğin satış fiyatının yarısıydı. Ayrıca beğendiğim bindallıyı da kına gecesinde kullanmak üzere ücretsiz verdi. Orada denediğim 2. gelinlik tam istediğim gibiydi. Best Bride'ın ortaklarından Ayşecan Hanım çok yardımcı oldu, hemen ölçülerim alındı, duvak-ayakkabı-el çiçeği-takı kesesi seçimleri de yapıldıktan sonra düğünden 3 gün öncesi için randevulaştık. Gelinliğim dikilecek ve ancak 20 Mayıs'ta ellerinde olacaktı. Bu işi de hallettikten sonra Akman Wedding'in anlaşmalı kuaförü olan Lilium Kuaför'e doğru yola çıktım. O da Tunalı'daydı neyse ki. Prova ve düğün günü için randevularımı aldım ve düğün haftasını beklemeye başladım.

Düğün haftasında gelinliğim geldi denedim ve tam üstüme göre olmuştu. Hiçbir rötuşa gerek kalmadı. Hemen duvağımı aldım ve kuaförüme provaya gittim. Makyajım ve saçım provada eksiksiz yapıldı ve ilk denemeleri beni tatmin etti. Yani bir daha yap boz yapmadık.

Artık düğünüm için eksik birşey kalmamıştı. Nikah şekerlerimi internetten halletmiştim ve tam zamanında elimizde oldu.

İlk dansımız için 3 günlük kursa gittik. İlk dans şarkımız Fikrimin İnce Gülü idi ve vals yapmamız gerekiyordu. 3 günde hocamız bize süper bir koreografi hazırladı ve öğretti.

Düğün günü öğle 12:00'de kuaförüme gittim. Saçım makyajım provadaki gibi yapıldı ve 15:30'da damadı beklemeye başladım :)) Damat benden geç hazırlandı düşünün yani :)
Saat 16:00'da sevgili eşim ve amcası beni kuaförden aldılar ve düğün yerimize doğru yola çıktık. Bu arada annem, babam ve kardeşim bizim arabada peşimizden geliyordu. Şu konuya da bir açıklık getireyim. Ailem İstanbul'da yaşadığı için gelin alma, baba evinden çıkma gibi olaylarımız maalesef olmadı.

Düğün yerimize gittikten sonra hemen dansımızın provasını yaptık birkaç kere. Biz kursa gittiğimizde ben tarlatan giymiştim ama gelinlikle o hareketleri yapmak daha zordu. 3-4 provadan sonra dans işimizi de halledip bekleme odamıza çıktık.

İlk çıkarken ki heyecanımızı anlatamam. Eşimle ikimizin de heryeri titriyordu :)) Sahneye çıkıp ilk dansı yaptıktan sonra bir rahatladık ki anlatamam. Ondan sonra vurduk eğlencenin dibine.

Çok fazla uzatmak istemiyorum. Sonuç olarak sorunsuz bir düğün atlattık ve muradımıza erdik. Darısı isteyen herkesin başına.

Buyrun fotoğraflara :)









 Dış çekimlerden örnekler





Yorumlar

  1. Allah mesut etsin.
    Gerçekten şanslı bir hazırlanma süreci yaşamışsın...:)Birbirinze önce sevginizin sonra saygınızın hiç eksilmemesini diliyorum.Yuvanız mutlulukla dolsun.
    Sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Gerçekten şans bizden yanaydı :)

      Sil
  2. Merhaba Pınar,
    Hayat boyu saygı ve sevgiyle her anınızın düğün gününüz kadar mutlu geçmesi dileğiyle,
    Sevgiler canım.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder