Ali Ağaoğlu Haddini İyice Aştı

   Dün akşam eşimle yemeğimizi yedik ve geçtik televizyon karşısına. Her akşam olduğu gibi açtık Fox Tv'yi ve başladık Fatih Portakal'ı izlemeye. Biz diğer haberleri izleyemiyoruz artık. Çok sıkıcı, rutin aynı başlıkları okuyor bütün kanallar. Ama Fatih Portakal'ın yorumlarıyla haber bülteni zenginleşiyor ve rutinden çıkıyor bence.

   Neyse esas konumuza dönelim. Gün içinde olanları izliyorduk ki Ali Ağaoğlu ile ilgili bir haber var sırada, izleyin sonra yorum yapacağım dedi Fatih Bey. İzlemez olaydım. Rezilliğin, görgüsüzlüğün son noktası olmalıydı bu. Gözlerime, kulaklarıma inanamadım. Konuşması başından itibaren of sayttı. Ortanca hanım nedir? İnsan bunu söylerken bile utanır. 15 senedir İstiklal Caddesi'ne gitmiyormuş nostalji olmuş. En berbat cümlesi ise "Millet fakir karanfil bırakıyor, biz gül bırakalım dedik". Ve bu cümlenin ardından kendisi ve yanındaki yalakalarının iğrenç kahkahaları...






   Bu nasıl bir kafa yapısıdır. İnsan mısın sen? Terörde vefat edenler için gidiyorsun oraya, açılışa ya da eğlenceli bir yere değil. Bu durum espri yapılacak bir konu mu? Haddini aştı iyice bu adam. Birileri dersini vermeli. Bu ders verecek olanlarda bizleriz ama bizler tepkimizi birleşip gösteremiyoruz ne yazık ki.

   Sonradan görmelik böyle bir şey işte. Para var ama ne adamlık, ne insanlık, ne vicdan, ne görgü, ne mütevazılık vs. yok. Tamamen boş, terbiyesiz bir insan. Daha neler söylenir bu adama ama terbiyemiz müsaade etmez.

Gün olur devran döner sen o fakirlere el açarsın. Bunu unutma!!!

Yorumlar

  1. Allah azdıracak para vermesin kimseye

    YanıtlaSil
  2. sabah izledim videosunu sinir oldum bir kadın kendisine nasıl ortanca denmesine izin verir onu da aklım almadı para bu kadar mı önemli herseyden insan olamamış hayvan herif

    YanıtlaSil
  3. ben haberleri kaçırdım oğlum video olarak izlettirdi sabahta kendim baktım tekrar olur ya montaj tarzı bir şeydir günahına girmeyelim ama pes bu kadar olur sanki açılışa gitmiş millet buna keps yapıyor ya oda güya kendince espiri yapıyor yavşak dicem ayıp olacak burada.zaten o sıraya dizili hanımlara hiç bir şey demiyorum haysiyetsiz adamın yanında haysizyetsiz kadın durur.Ama biri twitt atmış onu gördüm keşke sizde görüp burada onuda koysaydınız çuk otururdu:) biz fakirlere ölünce pamuk tıkıyorlar sen zenginsin şampanya şişesi tıkarlar diye bence de öyle olmalı bundan sonrasında (yayınlamayabilirsiniz kırılmam çok kızdım ve üzüldüm o yüzden bu uslupla yazıyorum )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok haklısınız söylediklerinizde. O twiti ben de gördüm ama koymak aklıma gelmedi açıkçası :) espri yapacak yeri ve olayı öğrenememiş insan müsfettesi... Teşekkür ederim yorumunuz için.

      Sil
  4. iki güne unutur insanlar keşke tepkimizi uzun süreli koyabilsek halk olarak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef öyle bir milletiz. Tepkimizi anlık verip unutuyoruz. Ama şöyle bir durumda var ülkemizde tepki verecek çok şey olduğu için bir konunun üzerinde fazla duramıyoruz.

      Sil
  5. Şimdi bu karakter mi midem bulandı ya sosyal medya da görmüştüm tepkiler vardı ama anlayamamıştım şimdi yazını okuyunca anladım.. İnsan olmayı beceremiyo bazıları ortalık da dolaşıyo bir de böyle

    YanıtlaSil

Yorum Gönder