Hamileliğimde 7. ve 8. Haftalar

Merhaba :)

Hamileliğimde 8. haftamı geride bırakmanın mutluluğuyla sizlerleyim efem :)))). Benim hamileliğim öyle çok atraksiyonlu, bulantılı falan geçmiyor.

Bu 2 haftada da çok şükür mide bulantım olmadı, iştahım yerindeydi maşallah. Heralde artık midem bulanmaz bu saatten sonra diye düşünürken dün akşam büyük kuzenim aradı. Hemen fazla sevinme dedi :)) Onun 2 hamileliğinde de 3. ayında bulantı, kusma başlamış ve 5. ayının sonuna kadar sürmüş. İnşallah başlamaz diyip bulantı konusunu burada kapatıyorum :))

İştahım çok açıldı ve canım hep sağlıksız şeyler istiyor. Markette hep abur cubur reyonlarından topluyor eşim beni. Hamur işi ve tatlı canım çok istiyor. Özellikle de tatlı. Gerçi çok fazla tatlı yedim ve 8. haftada artık o kadar istemedi canım. Ama 8. haftada da deli gibi simit aşerdim. Bıraksalar Simit Sarayı'nı yiyeceğim yani o derece. Hem gidip yerinde yedim hem de eve dönerken 8 tane aldım ısıtıp ısıtıp yedim evde her öğün. :))

22 Ağustos'ta yani bu Pazartesi doktor kontrolümüz vardı. Herşeyimiz çok normal gidiyor çok şükür. Bu sefer doktorumuz 1 hafta sonra değil 15 gün sonra gelmemi istedi. 15 gün boyunca bebişimi göremeyeceğim ve çok özleyeceğim.

Bu haftalarda da hafif kasık ağrılarım oluyor ama çok şiddetli değil. Vitamin hapıma devam ediyorum.


Melaba teyzecikleeeerrr :))



7. ve 8. Haftaların özeti:

- İştah arttı
- Aşermeler var (simit ve tatlı)
- Kilo artışı ve gaz şişkinliği
- Hafif kasık ağrısı

Şimdilik hoşçakalın ve takipte kalın :))

Yorumlar