Hiç Beklemediğim Anda Gelen Mucizem, Hamileyim

Merhabalaaaaarrr,

   Bugün mutluluğumu sizlerle paylaşmak için yazıyorum. Daha önce instagram hesabımdan paylaşmıştım oradan takip edenler biliyorlar. HA-Mİ-LE-YİM :))

   Herkes böyle bir durumu öğrendiğinde mutluluktan havalara uçar tabiki. Ancak ben bu duyguları kat kat daha fazla yaşıyorum. Çünkü 8 aydır beklediğimiz mucizemiz artık ümidimizi kaybettiğimiz sırada çıka geldi. 

   Bu 8 ay boyunca bir sürü doktor kapısı aşındırdık. Ama hiçbir sorun yok bekleyin diyorlar. Her ay test yapmaktan alışmıştım tek çizgi görmeye. Ramazan Bayramı'nda ailemin yanındaydık. Bayramdan sonra evimize geldik ve eşimle karar aldık: Alternatif yöntemler deneyecektik. İlk olarak aşılamayla başlayalım dedik. Ama herşeyden önce tatilimizi yapıp iyice dinlenecektik. Zaten tatil yerimizi Mart ayında ayarlamıştık ve Ağustosun ilk haftası gidecektik. Tatil dönüşü ilk reglimle beraber bebek için ne gerekiyorsa yapacaktık. 

   Sonra ülkemizde o kötü olaylar meydana geldi, izinlerimiz iptal edilince tatilimizi üzülerek iptal ettik. Neyse o zaman bebek için çalışmalara başlayalım bari diye düşündük. 23 Temmuzda regl olmam gerekiyordu olmadım. Dedim hava değişimindendir 1-2 gün daha bekleyeyim. Ertesi günü yani 24 Temmuzda sabah aniden uyandım ve içime bir kurt düştü. Acaba hamilemiydim? Evde sadece 1 tane testim vardı. Hemen kalktım ve yaptım. Aman Allah'ım inanamadım. Anında 2. çizgi çıkıverdi. Aylardır beklediğim o çizgi karşımdaydı. Ne yapacağımı bilemedim. Yatak odasına gittim elim ayağım titrer vaziyette, bir sağa bir sola volta atmaya başladım. Daha önceden eşime şöyle sürpriz yapcam böyle sürpriz yapcam diye hayal kurardım. Bekleyeyim mi söyleyeyim mi diye düşünürken eşim uyandı. Napıyorsun sen öyle dedi? Ve bir anda ağlayarak ben hamileyim dedim. İnanmadı. Testi gösterdim. Doğru mu bu dedi. Bilmiyorum dedim eşim gitti bir test daha aldı ve o da pozitifti.





 Kalk hemen hastaneye gidelim dedim. Gittik, kan verdim ve o 1 saatin geçmesini beklerken kahvaltı yaptık. Tekrar hastaneye gittiğimizde sonuç süperdi. Pozitiiiiffffff... 

   Şimdilik kimseciklere söylemiyoruz (Aile ve yakın çevreye). İlk 3 ayımız riskli ve beklemedeyiz. Şu anda 6+6 günlüğüz. Sizlerle paylaşmak için dayanamadım ve yazdım. 10. Haftadan itibaren hafta hafta hamileliğimi paylaşmak istiyorum. 

Şimdilik hoşçakalın ve takipte kalın :))



Yorumlar

  1. Tebrikler:)))))))) Şu satırlara bakıyorum da ne güzel anne olursunuz siz...

    YanıtlaSil
  2. Kutluyorum =). Çok güzel bir duygu. Rabbim sağlıklıca kucağınız da göstersin inşallah =)

    YanıtlaSil
  3. Pınarcım tebrikler iyi ki hiç kimseye söylemedin:))))
    okuyan eve tebriğe gelirse hiç şaşırmam:)))
    Canım sağlıkla kucağına alman nasip olsun sizlerle birlikte güzel bir yaşamı olsun inş. sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çevremden kimse bilmez benim blogumu o yüzden sadece sizlerle paylaştım :)) Aile ve yakın çevre daha sonra öğrenecek :))Teşekkür ederim

      Sil
  4. Tatlım hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al. Ama yazdığınla yaptığın tezat taşıyor, kimseye söylemedim riskler var demişsin, ama burada 7 aleme duyurmuşsun :) Eminim çok sevinmişsindir ama o 8 ayda yaşadıklarını düşün, onları senelerdir yaşayanları düşün... Hayırlı olsun tekrardan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. İlk 3 ay her hamile için riskli dönem zaten. Aile ve yakın çevrenin haberi yok. Herhangi bir problem olursa (Allah Korusun) çevremdekilerin telaşıyla daha da kötü olmamak için söylemiyoruz.

      Sil
  5. ne güzel bir haber tebrik ederimmm

    YanıtlaSil

Yorum Gönder