Hamileliğimde 15. ve 16. Haftalar - Havuzlu Han

Merhabalar,

   Bu 2'şer haftalık yazmalarım alışkanlık oldu artık sanırım. İnsanoğlu hemen alışıyor :)). Artık hamileliğim ağrısız geçmeye başladı. Bel ağrılarım geçti. Sadece çok fazla ayakta kaldığımda normal olarak bel ağrım oluyor. O kadar.

   Kilo konusuna gelince kilolarım aldı başını gidiyor maalesef. Çok fazla kilo aldım ama frenlemeye çalışıyorum. 20. haftama kadar kilo almamam lazım ama biraz zor oluyor. 15. ve 16. haftalarım rahat geçti diyebilirim. Sadece 1 kere daha grip oldum ve hemen atlattım çok şükür.

   5 günlüğüne İstanbul'a annemlere gittik. Ramazan Bayramı'ndan beri görüşemiyorduk. Malum hamileliğimin ilk 3 ayı doktorum uzun yolculukları ve uçağı yasaklamıştı bana. Annem Eminönü'nde sırf bebek eşyaları satan bir iş hanı olduğunu söyledi. Adı Havuzlu Han. Bir bakın fikir edinin dedi. Bu aralar sadece bakınıyorum. Bebek alışverişi için erken olduğunu düşünüyorum. Neyse Eminönü'ne Kuru Kahveci Mehmet Efendi'den kahve almaya gidecektik, gitmişken bu Han'a da bakalım dedik.



   Kahvelerimizi aldıktan sonra Havuzlu Han'ı sora sora bulduk. İçeriye girer girmez gözlerim kocaman oldu. 4-5 katlı bir iş hanı ve sadece bebekler için kıyafetler, arabalar vs. aklınıza ne gelirse var. Bıraksalar 1 hafta içinde sıkılmadan gezerim :)). Bir şeyler almamak için kendimi zor tuttum. 7. aydan önce almak istemiyorum.








   Kıyafetten ziyade bebek arabalarına ve park yataklara baktık. Han'ın en alt katında bulunuyorlar. Bu yatak konusu kafamı kurcalayan bir konuydu ve sanırım Havuzlu Han'ı gezdikten sonra son kararımı verdim. Bununla ilgili ayrı bir yazı yazmayı planlıyorum.

   Bebek alışverişi yapmak isteyen ve beni okuyan anne adayları arkadaşlar Havuzlu Han'a bakmadan alışveriş yapmayın derim. Ben şimdilik marka ve fiyat bilgisi topluyorum. Daha sonra karar verip alacağım.

Şimdilik hoşçakalın ve takipte kalın :))

Yorumlar

  1. :) Havuzluhan bir klasik galiba, bizde gezmiştik ne günlerdi, sayenizde yeniden yaşamaya başladık :) Takipteyiz artık
    Bize de bekleriz,
    http://hedefbodrum.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen dediğiniz gibi bebek bekleyen ailelerin klasiği :)) Teşekkürler..

      Sil

Yorum Gönder