Sevgililer Günü - St. Valentine's Day 2017

Merhaba,

   Sevgililer Günü geldi çattı. Bir kısım ticari günlerden biri diye karşı çıkmakta hediyeleşmeye, kutlamaya vs. Ben o kesimden değilim :))

   Bence böyle günler kutlanmalı. Çünkü Türk toplumu olarak özellikle erkeklerimiz (istisnalar hariç) öyle durup dururken eşine hediye alacak karakterde değiliz. Kadınlar bu konuda biraz daha duyarlı ve sevgilisine, eşine aniden bir şey alıp hediye eder. Erkeklerimizde bu hareketleri görmek pek mümkün değil :)). O yüzden böyle günler kutlanmalı diye düşünüyorum.

   Gavur icadıymış, şuymuş buymuş bunlara takılan insanları da (özellikle kadınları) anlamıyorum. Böyle günlere karşı çıkarlar söylenirler, Sonra da kocaları ya da sevgilileri ince düşünmüyor sürpriz yapmıyorlar, durup dururken hediye almıyorlar diye adamlara "öküz" damgası vururlar :)). Madem adamlar yapmıyor böyle özel günleri kullanın da ruhunuz okşansın biraz.

   Bu yazımı çok fazla uzatmak istemiyorum. Daha önceki yıllarda Sevgililer Günü'nün nereden çıktığını anlatan bir yazı yazmıştım. BUradan okuyabilirsiniz.

Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun :)



Yorumlar

  1. Size katılıyorum.özel günlerde olmasa kocalar kadınlarını hatırlamazlar.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder