Ücretsiz Deneme Ürünü Gönderen Siteler -1-

 Merhaba,

    Sosyal medyada birçoğunuzun gördüğü ve hesap sahiplerinin tanıtımını yaptığı sürpriz kutular ilginizi çekmiştir mutlaka. Bu yazımda size bu deneme ürünlerini ücretsiz gönderen sitelerden en bilindik olanından bahsedeceğim.

    Bu sitelerin en çok bilineni denebunu.com sitesi. Bu site her ay eğer profilinizi uygun bulursa size ücretsiz kutu tanımlıyor. Bu nedenle profilinizi güncel tutmanız gerekiyor. Son dönemlerde site bonus anketler göndererek buradaki soruları cevaplamanızı istiyor. Bana göre bunun nedeni aktif üyeleri ayırt edebilmek ve sürpriz kutu tanımlamasını bu üyeler üzerinden yapmak.

    Ayrıca site size ücretsiz deneme kutusu tanımladıysa siteye kayıt olduğunuz mail adresinize mail atıyor ve o gün içinde (yaklaşık 8 saat veriyor) siteye girip kutunuzu onaylamanızı istiyor. Eğer süreyi geçirirseniz kutuyu alamıyorsunuz.




    Her ay düzenli kutu tanımlanmıyor ancak senede 3-4 defa kutu gönderiliyor. Bu siteden ücretsiz sürpriz kutu alabilmek için yukarıda da bahsettiğim püf noktalarını özetleyeyim.

1) Düzenli siteye giriş yapmak

2) Profil bilgilerinizi ve bonus soruları eksiksiz doldurmak

3) Kayıtlı olduğunuz mail adresinizi her gün birkaç kere kontrol etmek

4) Kutunuz size ulaştığında mutlaka sitede sizden istenen ürün değerlendirme ve yorumları tamamlamak

    Ben en son Aralık 2020'de kutu kazanmıştım ve en son Mart 2021 kutusu da profilime tanımlanmış, şu anda kargoya verilmesini bekliyorum. 

    Aralık 2020 Denebunu kutumda neler gönderildiğini öğrenmek isterseni Buraya tıklayınız


Bir sonraki yazımda ücretsiz deneme ürünü gönderen başka bir siteden bahsedeceğim. Takipte kalın.

Sağlıkla ve mutlulukla kalın hoşçakalın :)

Yorumlar